Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii.
Se scot pe un prosop absorbant de bucatarie. Se stropesc cu zeama de lamaie si se dau prin zahar.
Pofta buna!
PS: Nu am realizat ca nu a iesit poza cu sectiunea... si cand mi-am dat seama.... mancaciosii au mancat bananele :)
duminică, 22 martie 2009
Banane in aluat
De ce am ales reteta asta?
Mi-a spus Otilia ca a mancat-o sotul ei la un restaurnat chinezesc si i-au placut foarte mult. CUm nu era greu de facut... am aplicat... si bine am facut ca e delicioasa.
Ingrediente:
- 3 banane mari
- zeama lamaie
- aluat facut din : 60 grame faina, un ou, un varf de cutit sare, 1/4 cana lapte (65 g), un sfert lingurita praf de copt.
Mod de preparare:
Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cateva minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ca de obicei...tot ce faci arata minunat...felicitari!!!
RăspundețiȘtergerefelicitari!...in sfarsit niste retete de nota 10!...am facut si eu cateva din retetele publicate si intr-adevar merita tot efortul.sunt absolut delicioase!felicitari!
RăspundețiȘtergere