Cand am inceput sa gatesc cred ca aceasta reteta a fost printre primele testate. Nu stiu de cate ori am repetat-o si tot repetat-o pentru ca imi place enorm, mai ales daca am si un castravete murat langa!
Ingrediente:
Se prajesc in ulei apoi se pun la scurs/racit. Cat se prajesc cartofii se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei. Peste se adauga carnea tocata, putina sare si putin piper si patrunjel verde. Se lasa pe foc pana carnea isi schimba culoarea (nu pana se arde:) ), amestecand mereu. Se ia de pe foc. Intr-o tava (neunsa) se pune un rand de cartofi, carnea si iar un rand de cartofi.Se bate smantana cu ouale, sare si piper. Se toarna in tava peste cartofi si se orneaza cu patrunjel.Se lasa la cuptor pana cand compozitia devine solida (la smantana ma refer) si se rumeneste (in jur de 40 minute). Pofta buna!
Ingrediente:
- 10-11 cartofi potriviti
- 750 g carne tocata (pui, porc)
- 2 cepe
- 3 oua
- 400g smantana
- patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
Se prajesc in ulei apoi se pun la scurs/racit. Cat se prajesc cartofii se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei. Peste se adauga carnea tocata, putina sare si putin piper si patrunjel verde. Se lasa pe foc pana carnea isi schimba culoarea (nu pana se arde:) ), amestecand mereu. Se ia de pe foc. Intr-o tava (neunsa) se pune un rand de cartofi, carnea si iar un rand de cartofi.Se bate smantana cu ouale, sare si piper. Se toarna in tava peste cartofi si se orneaza cu patrunjel.Se lasa la cuptor pana cand compozitia devine solida (la smantana ma refer) si se rumeneste (in jur de 40 minute). Pofta buna!
foarte buna musacaua.am facut si eu si e super,e preferata mea:) anca
RăspundețiȘtergereFoarte buna dar ma gatesti in fiecare seara ?
RăspundețiȘtergere:))
IMI PLACE TOT CE GATESTI ,ABIA ASTEPT SA PLEC ACASA ,CE GATESTI E PTR OAMENI SANATOSI ,MMMMMMCE BUNATATI
RăspundețiȘtergereFF BUNA MINCARE
RăspundețiȘtergere