Ingrediente:
- 12 oua
- 250 g branza dulce de vaci
- 30 g migdale (sau alune)
- 10 g susan
- patrunjel
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb ouale tari. Migdalele si susanul se maruntesc prin robot.
Se adauga branza, patrunjelul si mararul si se amesteca foarte bine pana capata consistenta unei paste. Se condimenteaza dupa preferinte.
Dupa ce s-au racit ouale se curata de coaja, se taie in jumatate pe lungimesi se scot galbenusurile. Galbenusurile fierte si date prin sita se freaca cu 3 galbenusuri crude, ulei si o lingura de mustar, rezulta maioneza:).
Se pun ouale pe platou, se umplu cu crema de branza, se pune un strat de maioneza si se orneaza cu frunze de patrunjel si masline. Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.