De dimineata am scos la dezghetat un piept de pui si nu stiam cum sa-l gatesc. Rasfoind o revista Practic de prin 2006 am gasit aceasta reteta (am adaptat-o dupa preferintele mele). Mentionez ca e delicioasa.
Ingrediente:
- un piept mare de pui dezosat si fara piele
- o conserva ciuperci
- 1 ou
- o jumatate gogosar murat
- sare si piper
Mod de preparare:
Se taie pieptul in doua. Medalionul si ce e pe langa el se ia si se dau prin masina de carne sau robot (eu sunt fan robot), se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga ciupercile taiate si scurse de zeama, un ou crud, gogosarii taiati maruntel, sare si piper.
Ce a ramas din piept se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper. Se umple cu tocatura de sus. Se ruleaza, se leaga cu ata, apoi se da la cuptor cam 50 minute pana se rumenesc. Se ung cu uleiul din tava din cand in cand. Pot fi si intoarse. Firul de ata se scoate dupa ce s-au racit. Daca se scoate cand ruloul este fierbinte carnea de pui fiind frageda se rupe. Acesta este rezultatul final.
Pofta buna!
Tare mult imi place pieptul asta ,cred ca o sa il fac si eu duminica !
RăspundețiȘtergereAsa sa faci. E delicios;)
RăspundețiȘtergereDelicios!!!! Mi-ai facut o poftaaaaaaaaaa! Pup.
RăspundețiȘtergere