Ingrediente:
- 4 oua
- 200 g unt
- 200 g zahar
- 200 g faina
- o ciocolata amaruie
- un praf de copt
- jumatate de fiola esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se prepara nu usor... foarte usor. Punem frumusel in bolul de la mixer untul peste el zahar si se freaca pana se omogenizeaza. Se adauga ouale, unul cate unul, apoi faina cernuta, praful de copt si esenta. Se pregateste tava de briose, se unge cu unt si se pune hartie speciala pentu forme. Se pune putina compozitie pe fund, se pune cate o patratica de ciocolata (jumatate daca este mai mare) si peste se adauga compozitie de briose(cam 2/3 din hartie).
Se da la cuptor pe foc potrivit 25 de minute. (La 170 grade) Cand le veti scoate asa vor arata:
Pofta buna!
Ce bune cu o bucatica de ciocolata inauntru...
RăspundețiȘtergerete pup!
Sa folosesti tava sanatoasa!
RăspundețiȘtergereLa cat mai multe briose inainte! :))