miercuri, 1 iulie 2009
Ciorba de cartofi noi
Ingrediente:
- 2 cepe
- 2 morcovi
- un ardei gras
- 500 g cartofi noi
- 200 g smantana
- marar
- sare
- 200 g costita (optional)
Mod de preparare:
Se curata si se spala zarzavaturile.
In doi litri de apa se fierbe ceapa intreaga, ardeiul si morcovii aproximativ 15 minute. Se adauga cartofii taiati cubulete, se potriveste de sare si se lasa la fiert aproximativ 20 minute.
Costita se taie bastonase subtiri si se caleste putin.
Se adauga peste cartofi (dupa ce au fiert) si se opreste focul.
Peste smantana se adauga un polonic de zeama, se amesteca rapid si apoi se toarna in oala cu ciorba.
Se presara mararul.
Simplu si bun...
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
am facut ciorbita asta si trebuie sa recunosc: e foarte buna, multumesc mult pentru reteta si am si eu o rugaminte: nu ai si o reteta pt sarmalute cu foi de vita de vie?
RăspundețiȘtergereMomentan nu dar va fi in plan...Probabil cand vin din concediu... Sau poate gatesc si pe acolo... dar fara foi de vita ca presupun ca nu se gasesc.
RăspundețiȘtergereSa va fie de bine!