Ingrediente:
- o varza frumoasa (cam de 1.2 kg)
- 350 g piept de porc fiert si afumat (merge si costita sau kaizer)
- 100 ml ulei
- 2 linguri bulion
- optional 2 foi de dafin
- sare
- un varf de lingurita piper.
Mod de preparare: Se curata bine varza iar poi se taie marunt ca fideaua sau se da in robot prin razatoarea de varza. Se pune la incins uleiul. Se toaca ceapa marunt si i se da drumul in uleiul incins. Imediat se pune si carnea taiata feliute. Se lasa la prajit cam 5 minute si se amesteca din cand in cand. Se amesteca 500 ml de apa si cu bulionul. Se adauga varza in oala de pe foc apoi amestecul de mai sus. Se acopera oala cu un capac si se lasa la fiert. Din cand in cand se amesteca iar daca scade apa se mai adauga putin. Spre sfarsit se adauga putin piper si sare. Se face rapid si e foarte delicioasa. Pofta buna.
Cititi toata reteta
- o varza frumoasa (cam de 1.2 kg)
- 350 g piept de porc fiert si afumat (merge si costita sau kaizer)
- 100 ml ulei
- 2 linguri bulion
- optional 2 foi de dafin
- sare
- un varf de lingurita piper.
Mod de preparare: Se curata bine varza iar poi se taie marunt ca fideaua sau se da in robot prin razatoarea de varza. Se pune la incins uleiul. Se toaca ceapa marunt si i se da drumul in uleiul incins. Imediat se pune si carnea taiata feliute. Se lasa la prajit cam 5 minute si se amesteca din cand in cand. Se amesteca 500 ml de apa si cu bulionul. Se adauga varza in oala de pe foc apoi amestecul de mai sus. Se acopera oala cu un capac si se lasa la fiert. Din cand in cand se amesteca iar daca scade apa se mai adauga putin. Spre sfarsit se adauga putin piper si sare. Se face rapid si e foarte delicioasa. Pofta buna.