miercuri, 30 decembrie 2009

Cateva idei de aperitive pentru Revelion


Intr-un ananas erau infipte pe bete de frigarui ridichi, bulete de carne cu susan, cascaval, bulete de carne simple, crochete de pui, rosii, masline, castraveti.


 

bulete de carne cu susan

 

bulete de carne simple


chec aperitiv



 




+ aperitivele cumparate.

Si va pun si o poza cu friptura ca tare mult mi-a placut....



PS Eu acestea le-am facut la Craciun... Pe cele de la revelion le voi prezenta la anul :D!
Cititi toata reteta

vineri, 25 decembrie 2009

Craciun fericit tuturor!

Fie ca aceste sfinte sarbatori sa ne faca mai buni, mai intelegatori, mai..... cum vrea fiecare dintre noi! !
Multumesc tuturor pentru mesaje!
Craciun fericit!
Cititi toata reteta

marți, 15 decembrie 2009

Gogosi umplute cu dulceata (Crafle)





Avand pofta de ceva bun am luat cartea de bucate a Sandei Marin la rascolit si am ajuns la aceasta reteta! Recunosc ca am facut o alegere foarte foarte buna!

Ingrediente:
- 500 g faina
- 250-300 ml lapte
- 50 g zahar
- 50 g unt
- 4 galbenusuri
- 25 g drojdie
- 1/2 lingurita sare
- o fiola esenta de rom
- 2 linguri ulei
- gem de capsuni
- ulei pentru prajit
Cititi toata reteta

duminică, 13 decembrie 2009

Bors de fasole boabe cu scarita afumata


Ingrediente:
- 300 g fasole bobe
- 400 g scarita
- 2 morcovi
- un pastarnac
- o radacina de patrunjel
- o ceapa
- cateva fire de patrunjel verde tocat
- 50 ml ulei
- o lingura bulion
- bors acru

Cititi toata reteta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena