Ingrediente:
- 6 pulpe de pui
- 2 morcovi
- 2 cepe
- un ardei gras
- o telina mica
- o radacina de patrunjel
- un pastarnac
- 2 catei de usturoi
- cateva fire de patrunjel
- sare
- piper
- o lingurita de unt
- optional taitei, sau cateva spaghete ce aveti prin casa Mod de preparare:
Toate legumele se curata, se spala si se adauga in oala mai putin firele de patrunjel, cand nu mai avem spuma deloc. Ceapa si usturoiul se pun intregi iar restul taiate in jumatate. Se lasa sa fiarba cam 30 minute.
Dupa ce carnea si legumele sunt fierte se scot din supa pe un platou, se strecoara supa in alta oala si in ea se pun taiteii la fiert pentru cateva minute (in jur de 10 de obicei), la foc potrivit apoi se preste aragazul. Adaugam lingurita de unt si potrivim de sare si piper.
Carnea o dezosam, morcovii ii taiem rondele si o/ii adaugam in supa.
Patrunjelul se toaca marunt si se adauga in oala, sau in fiecare farfurie.
Se serveste fierbinte cu paine prajita si cu putina smantanica.
Supa capata un gust delicios datorita untului in combinatie cu patrunjelul.
Pofta buna!
Faina supica!
RăspundețiȘtergereAi mei o papa foarte bine! ;)
supica la noi la pranz nu lipseste!!deci like,like!!!!
RăspundețiȘtergereSe PRESTE aragazul ?????
RăspundețiȘtergere