Aveam prin congelator jumatate de iepure si nu stiam cum sa il gatesc. Am ales aceasta reteta si bine am facut ca a iesit fraged si delicios.
Ingrediente:
- o jumatate de iepure (puteti sa folositi un iepure, in acest caz dublati cantitatea la toate ingredientele)
- 2 linguri ulei
- o ceapa mare
- 100 g slanina
- o lingurita boia de ardei dulce
- 4 linguri bulion
- sare
- piper
Se curata foarte bine iepurele, se spala si se taie bucati.
Uleiul se pune intr-o cratita si se adauga ceapa curatata, spalata si tocata marunt si slanina taiata cubulete.
Se calesc foarte putin si se adauga bucatile din iepure si se rumenesc putin pe fiecare parte. In 750 ml apa se dizolva boiaua, putin piper si bulionul si se adauga in oala. Se potriveste de sare lasa la fiert sub capac o ora si jumatate chiar doua pana carnea devine frageda.
A iesit o bunatate de mancarica. Carnea foarte frageda.
Sectiunea....
Pofta buna!
Gust si eu putin,ca prea arata bun.Te pup!
RăspundețiȘtergerebine te-am gasit! imi plac retetele tale si te voi urmari de acum...poate vei dori si tu sa ma vizitezi!
RăspundețiȘtergereDiaMar sa iti fie de bine. Adnia cu siguranta te voi vizita. Sper sa iti placa retetele mele.
RăspundețiȘtergere