joi, 12 ianuarie 2012

Oua umplute cu branza topita


Imi plac foarte mult ouale umplute, oua umplute cu ciuperci - reteta AICI, oua umplute cu branza - reteta AICI,   oua umplute cu ficat - reteta AICI. De data aceasta am facut reteta Otiliei oua umplute cu branza topita. Se face foarte rapid si sunt foarte bune.
Ingrediente (pentru 5 oua):
  • 5 oua fierte
  • o ceapa rosie mica
  • 4 triunghiuri branza topita cu smantana
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel
  • o lingura ulei
Mod de preparare:
Fiecare ou (decojit) se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile.
Intr-o tigaie se pune uleiul apoi se adauga ceapa. Se tine pe foc pana se inmoaie apoi se lasa la racit.
Intr-un bol se pune branza, galbenusurile trecute prin sita, ceapa (rece).
Se amesteca bine, se adauga patrunjelul tocat si se potriveste de sare si piper. Compozitia se pune intr-un pos si se umple fiecare jumatate de ou. Se aseaza pe o farfurie si se orneaza cu gogosari, castraveti, masline.... etc.
Si ale Otiliei la revelionul din 2009...
Pofta buna!

2 comentarii:

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena