De fiecare data cand vreau sa fac ceva rapid fara sa ma "implice prea mult" aleg pulpele de pui dezosate la cuptor. Sunt foarte bune, fragede si pe placul tuturor.
Ingrediente:
- 1-1.2 kg pulpe de pui (eu folosesc dezosate si fara piele de obicei, astfel scap de "pirpilitul" pufului de pe piele :) )
- 6-7 catei usturoi
- 6 linguri ulei de masline
- 4 linguri suc de rosii
- sare
- piper
- 100 ml apa
Usturoiul se curata, se spala si se taie feliute.
Pulpele se spala si se sterg cu un prosop absorbant de bucatarie.
Se unge o tava cu 3 linguri ulei de masline si se pun pe fund cativa catei de usturoi, peste ei se aseaza pulpele si restul de usturoi.
Se amesteca sucul de rosii cu restul de ulei, sarea, piperul si apa. Se distribuie uniform peste pulpe.
Se da la cuptor tava acoperita cu folie, pentru o ora. Se scoate folia si se intorc din cand in cand pulpele pentru a fi rumenite pe toate partile. Se lasa la cuptor pana carnea este facuta si sosul scazut.
A doua zi am avut mancare de acasa la servici :).
Sa aveti pofta!
Foarte bun si apetisant.
RăspundețiȘtergeresa stii ca si eu apelez destul de des la reteta asta cand trebuie sa fac ceva rapid!
RăspundețiȘtergereSi al meu!!! Y love it! Pupic!
RăspundețiȘtergereFoarte bun si arata bine!
RăspundețiȘtergereAsa le prepar si eu..ies foarte fragede!
RăspundețiȘtergereDelicioasa mancarica ta:)!!!!si gustoasa!Pupici
RăspundețiȘtergereDelicioase oricând:)
RăspundețiȘtergere