Ingrediente:
- 125 g unt
- 175 g zahar (merge si pudra)
- 3 oua
- 150 g faina
- 2 linguri cacao
- 75 g nuca
- o lingura miere
- 30 g nuca cocos
Preincalziti cuptor la 180 grade.
Mixati untul cu zaharul pana se transforma in crema.
Adaugati treptat cate un ou.
Amestecati faina cu cacaoa si turnati-o peste compozitia de mai sus. La urma adaugati nucile.
Distribuiti pasta intr-o tava 20*30 cm tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pentu 20 minute.
Lasati negresa la racit 2-3 minute apoi taiati-o in 19 bucati.
Cand se raceste complet ungeti-o cu miere si presarati nuca de cocos.
Este atat de minunata....
Sa aveti pofta!
Super buna cu nuca aceea prin ea.Pup!
RăspundețiȘtergereAdor brownie tãi cu nucã, pup :)
RăspundețiȘtergereYammy, as vrea si eu o feliuta.
RăspundețiȘtergereSi eu as manca o bucatica de negresa....
RăspundețiȘtergereEu ador negresa! Ma servesc de la tine! Pupici!
RăspundețiȘtergereTare buna e negresa ta! pup
RăspundețiȘtergereIn loc de nunta oare pot folosi margarina?
RăspundețiȘtergere