Cat de mult va plac retetele rapide? E normal, in acest secol acestea sunt ideale. Va garantez ca acest pui cu iaurt este minunat. Spre deosebire de puiul clasic, cel cu iaurt se prepara fara piele. Vedeti mai multe la modul de preparare. Merge alaturi de orice: cartofi, mazare, orez, etc.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca iaurtul cu rosiile, sarea, piper si scortisoara. Puteti gusta pentru a potrivi gustul.
Se spala bine si se jupeste de piele. Introduceti mana pe sub ea si imediat reusiti. Se unge bine cu jumatate din topingul din iaurt si dati la cuptor la 220 grade (preincalzit) pentru 20 minute.
Intoarceti puiul, distribuiti peste el restul de iaurt si dati-l din nou la cuptor pentru o ora. Intoarceti-l din cand in cand sa se rumeneasca uniform pe toate partile si stropiti-l cu sosul din tava.
Scoateti-l pe un platou si strecurati peste el sosul din tava.
Fraged si bun.
Sa aveti pofta.
Normal ca este pe placul carnivorilor mei.Trebuie incecat.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Imi plac hainutele cele noi.
Multumesc Dia. De mult vroiam o schimbare. Te pup.
RăspundețiȘtergereCred ca il fragezeste bine iaurtul!
RăspundețiȘtergereDa. Si ii da un gust minunat.
ȘtergereMmmm, ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergereCred ca a fost delicios!
Multumesc Mihaela. Da garantez ca e delicios.
ȘtergereAsta e una din retetele pe care ma decid pe loc ca trebuie sa o fac si eu neaparat! Arata ataaat de bine. Eu iubesc iaurtul in salata, in sosuri, in ciorbici ... in orice. Trebuie sa fac si eu!
RăspundețiȘtergereMai patesc si eu asa, cand vad o reteta trebuie musai sa intru in bucatarie urgent ca mi-e pofta. Sa imi spui cum ti-a iesit.
Ștergereador puiul facut in iaurt! E super delicios!
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru schimbare :* arata minunat!
Multumesc Emily. De mult doream aceasta schimbare.
ȘtergereTare bun puiutul, cu sigurantã sa topit in gurã:)
RăspundețiȘtergereRamona bun bun.
ȘtergereDoamne ce apetisant arata!!!!!P.S. foarte frumos noul look:)!!!Imi place mult!Pupici
RăspundețiȘtergeresuper bun, super fraged! Nu stiu de ce nu am postat niciodata reteta, poate pentru ca s-a terminat mereu prea repede....
RăspundețiȘtergereCristina asa este. Imediat se termina.
ȘtergereSi mie imi plac retetele rapide. Ma atrage mult puiul preparat asa...tare bine arata! Nu ma impac mult cu scortisoara...o sa schimb eventual cu altceva .
RăspundețiȘtergereFrumos aspectul blogului..o zi buna..pa!
Multumesc Nicoleta. Condimenteaza cu altceva, ghimbir de exemplu.
ȘtergereFoarte interesant!
RăspundețiȘtergereGabriela si mie mi-a placut ideea cand am vazut aceasta reteta.
Ștergere