Aceste prajiturici delicioase sigur sunt pe placul tuturor. Se prepara in numai 20 minunte si stau la cuptor cam tot atat timp.
Ingrediente:
- 200 g banane (curatate)
- 2 linguri zeama de lamaie
- 250 g faina
- 2 lingurite praf de copt
- o jumatate lingurita bicarbonat de sodiu
- un ou
- 125 g zahar
- un plic zahar vanilat
- 80 ml ulei
- 260 g iaurt (eu am foosit cu 2.8% grasime, garantez ca e bun si mai slab)
Bateti oul cu ambele tipuri de zahar. Adaugati uleiul si iaurtul si mixati.
Amestecati faina cu praful de copt si cu bicarbonatul de sodiu. Taiati bananele feliute, stropiti-le cu zeama de lamaie apoi amestecati-le cu faina.
Adaugati faina si bananele in compozitia lichida si amestecati usor cu o spatula pana se omogenizeaza.
Distribuiti amestecul in formele de muffins si dati tava la cuptor (preincalzit 180 grade) pentru 20-25 minute. Ideal ar fi sa nu le umpleti formele mai mult de 3/4, eu nu aveam timp necesar sa coc si a doua tava.
Lasati-le 2-3 minute in tava apoi scoteti-le pe un gratar la racit.
Pufoase si bune!
Sa aveti pofta!
Yammy....o minunatie acesti muffins:)!!!!!Pupici
RăspundețiȘtergereSunt tare apetisante.
RăspundețiȘtergereCred ca sunt delicioase si mai ales pe gustul copiilor :)
RăspundețiȘtergereDaca e vb de briose clar nu refuz niciodata, merg perfect la cafea. Pup
RăspundețiȘtergereBig like!!! Delicioase!! Pupici!
RăspundețiȘtergereCe bine arata in poza aia cu sectiunea, iti face o pofta de zile mari!!
RăspundețiȘtergere