miercuri, 12 septembrie 2012

Omleta cu sunca


Niciodata nu sar peste micul dejun, chiar daca il mananc pe fuga. Aleg mereu sa prepar ceva rapid si gustos.

Ingrediente (2 persoane):

  • 5 oua
  • 5 felii subtiri de sunca
  • 2-3 picaturi ulei
  • un praf sare
Mod de preparare:
Puneti ouale intr-un bol, adaugati sarea si bateti-le cu  o furculita. Adaugati sunca taiata cuburi si amestecati pana se omogenizeaza.
Puneti o tigaie pe foc, dati drumul la ulei si lasati-l sa se infierbante apoi turnati oul batut.
Cand prinde o culoare aurie, cu ajutorul a doua palete intoarceti omleta. Cand e gata rasturnati-o pe o farfurie.
Taiati omleta cat e calda si puneti-o pe felii de paine.
Merge de minune cu castraveti si rosii.
Sa aveti pofta!

5 comentarii:

  1. Asa ceva fac si eu . Este super hranitoare si se face rapid ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sotul meu este mare amator de omleta din aceasta.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Omleta asta imi aminteste de vacanta si de micul dejun de la restaurant...eu nu reusesc sa o fac asa si ei mereu mi-o aduceau perfecta (asa ca a ta)!
    Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte, foarte buna!

    http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena