Ingrediente:
- 7 oua
- 150 g pate de porc
- o lingura smantana (10 g)
- o lingura unt (10g)
- piper
- sare
Mod de preparare:
Fierbeti ouale 15-20 minute apoi lasati-le in apa rece cateva minute. Se vor curata mai usor.
Curatati ouale, taiati-le in jumatati (in functie de preferinte pot si taiate si pe lungime si pe latime) si scoateti-le galbenusurile.
Puneti intr-un bol pateul, galbenusurile, smantana si untul si amestecati cu blenderul pana obtineti o pasta cremoasa.
Potriviti dupa gust cu sare si piper, amestecati bine apoi puneti compozitia intr-un pos.
Asezati feliile de salata verde pe o farfurie si pe ele ouale. Umpleti fiecare jumatate de albus cu pasta din pos si decorati dupa plac.
Sa aveti spor si pofta!
Foarte bine arata.Ma crezi ca sunt ani de zile de cand nu mananc oua umplute.Acum mi-ai facut o poftaaaa, yumiiii.
RăspundețiȘtergereCe frumoasa sunt, si cu siguranta tare gustoase!
RăspundețiȘtergereCe pofta mi-ai facut .......mmm.
RăspundețiȘtergereMinunat arata!
Pup si seara buna!
Foarte apetisante.Te pup!
RăspundețiȘtergereCe bune sunt!
RăspundețiȘtergereArata ft bn !!!
RăspundețiȘtergere