Ingrediente:
- o varza mare (2 mai mici)
- 80 ml ulei
- un ardei rosu
- o ceapa
- sare
- piper
- 3 linguri bulion
- 2-3 carnati de casa
Curatati varza de foile de deasupra si, treceti-o prin cateva jeturi de apa, taiati-o in jumatate si tocati-o marunt. Amestecati-o cu putina sare.
Tocati marunt ceapa si ardeiul apoi puneti legumele intr-o cratita, adaugati uleiul si lasati la calit cateva minute.
Adaugati varza, amestecati bine si lasati pe foc pana se inmoie.
Dupa ce a scazut si varza este aproape facuta adaugati bulionul si lasati pe foc 2-3 minute. Potriviti gustul de sare si de piper.
Puneti varza intr-un vas termorezistent, peste ea puneti carnatii de casa putin crestati (pe ambele parti) si dati la cuptor (preincalzit 200 grade) pentru 40 minute. Dupa primele 20 minute intoarceti carnatii pentru a se face pe ambele parti.
Scoateti varza din cuptor si seriviti-o calda.
Sa aveti spor si pofta!
O bunatate de mancare.Din pacate eu din motive medicale nu o pot gati.Pupici!
RăspundețiȘtergereca la mama acasa! bun rau de tot!
RăspundețiȘtergerete pup
Mmm, daca-i la cuptor e buna, ca la mama acasa! Ce foame mi s-a facut!
RăspundețiȘtergereei da, asa ceva as manca si eu...ca a trecut ceva vreme de cand am gustat ultima data din bunatatea asta :) Pupici
RăspundețiȘtergerevai foarte bine arata=merita facuta
RăspundețiȘtergerebai frate o varzuca la cuptor cu un ardei iute imi aduce aminte de copilarie ...de mamaia de tataia si de tot ce inseamna copilarie...pacat ca au trecut acele vremuri...se manca totul natural...mersi de remember de varzuca la cuptor cu carnaciori...va dati seama ca am si facuto....bun...bun...bun
RăspundețiȘtergere