Ma amuz cand scriu aceasta reteta, deoarece in copilarie nici nu vroiam sa gust ceapa.... Da recunosc, imi place mult in aceasta salata si daca o faceti pentru un eveniment sfatul meu este sa faceti portie dubla!
Ingrediente:
- 200 g ceapa rosie lunguiata
- o lingurita sare
- 200 ml apa
- 2 linguri otet
- 300 g sunca de pui
- 200 g maioneza (o prefer pe cea de casa, din galbenusuri de ou fiert)
- piper si sare dupa gust
Adaugati apa si otetul si puneti vasul pe foc potrivit. Acoperiti cu un capac. Amestecati din cand in cand.
Lasati vasul pe foc pana apa a scazut si ceapa s-a inmuiat.
Taiati sunca cubulete, adaugati-o peste ceapa rece. Adaugati si maioneza.
Potriviti dupa gust cu sare si piper si puneti salata intr-un bol. Ornati-o dupa plac.
Sa aveti spor si pofta!
Imi place salata ta, desi nu sunt mare consumatoare de ceapa! Ceapa marinata are un gust bun.
RăspundețiȘtergereVreau musai sa incerc, mi se pare senzationala combinatia.
RăspundețiȘtergeredaca mai adaugi la salata si telina rasa si un mar cubulete va fi o nebunie
RăspundețiȘtergereAm sa iau in calcul sfaturile tale! Multumesc.
Ștergere