vineri, 29 martie 2013

Bruschete cu rosii de post


Nu stiu daca voua va plac bruschetele dar eu le ador. Se prepara rapid cu ce avem prin casa...

Ingrediente:
  • o capatana usturoi (sau jumatate daca nu vreti sa predomine gustul)
  • un praf sare
  • 200 ml ulei de masline
  • o bagheta
  • 500 g rosii
  • o legatura de patrunjel

Mod de preparare:

Curatati usturoiul, spalati-l si pisati-l cu putina sare. Adaugati treptat uleiul de masline si lasati sosul la macerat 10-15 minute.
Taiati bagheta in felii cat mai oblice. Puneti feliile de paine intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ungeti-le cu sos, inturnati-le si ungeti-le si pe aceasta parte. Dati tava la cuptor (preincalzit la 180 grade) pentru 10 minute, intoarceti bruschetele si mai lasati inca 10 minute.
 Spalati rosiile, taiati-le cubulete si amestecati-le cu patrunjelul spalat si tocat, cu usturoi (daca a mai ramas din sos) si putina sare.
Cand sunt rumenite bruschetele scoateti-le pe un platou si ornati-le cu salata de rosii.
Bune bune bune...
Sa aveti spor si pofta!


4 comentarii:

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.