Nu stiu daca voua va plac bruschetele dar eu le ador. Se prepara rapid cu ce avem prin casa...
Ingrediente:
- o capatana usturoi (sau jumatate daca nu vreti sa predomine gustul)
- un praf sare
- 200 ml ulei de masline
- o bagheta
- 500 g rosii
- o legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Curatati usturoiul, spalati-l si pisati-l cu putina sare. Adaugati treptat uleiul de masline si lasati sosul la macerat 10-15 minute.
Taiati bagheta in felii cat mai oblice. Puneti feliile de paine intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ungeti-le cu sos, inturnati-le si ungeti-le si pe aceasta parte. Dati tava la cuptor (preincalzit la 180 grade) pentru 10 minute, intoarceti bruschetele si mai lasati inca 10 minute.
Spalati rosiile, taiati-le cubulete si amestecati-le cu patrunjelul spalat si tocat, cu usturoi (daca a mai ramas din sos) si putina sare.
Cand sunt rumenite bruschetele scoateti-le pe un platou si ornati-le cu salata de rosii.
Bune bune bune...
Sa aveti spor si pofta!
Ador buruschetele, sunt foarte gustoase!
RăspundețiȘtergereSuper reteta!
RăspundețiȘtergereCe mult imi plac bruschetele cu rosii!!
RăspundețiȘtergereImi plac bruschetele la nebunie , mai ales acelea cu rosii si ciuperciii !
RăspundețiȘtergere