Fetele de la Sisters'Kitchen ne-au provocat sa gatim o reteta trendy cu produse Bonduelle. Nu stiu cat de trendy este aceasta reteta dar eu va asigur ca este delicioasa.
Ingrediente:
- 50 ml ulei sau unt
- un pastarnac
- un morcov
- 3 catei usturoi
- un praf sare
- o cana orez bine spalat
- 3 cani de apa
- 100 g mazare Bonduelle din conserva
- 100 g porumb Bonduelle din conserva
Curatati pastarnacul, morcovul si usturoiul. Pastarnacul dati-l pe razatoare, morcovul taiati-l cubulete iar usturoiul taiati-l felii si caliti-le in ulei.
Cand s-au inmuiat legumele adaugati orezul apoi 3 cani de apa si fierbeti-l pe foc potrivit. Cand orezul este aproape facaut adaugati mazarea si porumbul si fierbeti inca 10 minute sau pana cand scade apa. Atentie insa sa nu il fierbeti prea mult!
Serviti orezul cu muraturi si/sau gratar, peste la cuptor sau chiar cu o fripturica delicioasa!
Sa aveti spor si pofta!
Arata yumyum!Fug la nani ca mi foame(Vai de dieta mea):).
RăspundețiȘtergere