Ingrediente:
- 700 g carne tocata (prefer sa iau spata sau ceafa si sa o toc eu)
- 3 cartofi potriviti dati pe razatoarea mica si stori bine in palme
- 60 g miez de paine inmuiat in 2-3 linguri lapte
- 3 oua
- 3 cepe verzi (sau una normala) tocata marunt
- 4 catei usturoi pisati marunt
- un praf sare
- un praf piper
Puneti toate ingredientele intr-un bol si amestecati-le bine.
Formati sfere de marimea unei nuci si apoi turtiti-le.
Prajiti-le in ulei incins (foc potrivit) pe fiecare parte cate 2-3 minute pana se rumenesc apoi scoteti-le pe un platou tapetat cu un servet de bucatarie. Serviti-le calde sau reci cu garnitura de cartofi, orez sau orice altceva va place!
Sa aveti spor si pofta!
Ce bune sunt cand ti-e foame!!! Si mama pune paine in chiftele, si este din sud.
RăspundețiȘtergereFoarte deliceoase
RăspundețiȘtergere