joi, 27 iunie 2013

File de salau pane


Imi place foarte mult pestele pentru gust dar si pentru ca se prepara foarte rapid.

Ingrediente:
  • 2 bucati file de salau
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 3 linguri faina de grau
  • 3 linguri faina de porumb

Mod de preparare:
Spalati bucatile de peste, taiati-le in bucati potrivite apoi presarati-le cu putina sare si piper.
Bateti ouale usor, adaugati un praf de sare si unul de piper. Separat in alta farfurie amestecati ambele feluri de faina. Treceti fiecare bucata de peste prin faina apoi prin ou si iar prin faina.
Prajiti-le in ulei incins cate 2-3 minute pe fiecare parte apoi scoateti-le pe un prosop absorbant. Serviti-le calde sau reci cu un sos facut din 3 catei de usturoi si iaurt slab
Este delicios.
Ce crusta buna....
Sa aveti spor si pofta!

3 comentarii:

  1. Cat de bine arata...si mie-mi place peste f mult! ;)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun! Si mie imi place pestele dat prin malai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am încercat niciodată sa fac crusta de la peste cu amestec de dauna cu malai. Eu am folosit ori una ori alta dar pentru ca mi-a plăcut cum ți-au ieșit tie am sa încerc si eu! Ms de sfat

    RăspundețiȘtergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena