- 200g visine conservate (puse la borcan in aspirina)
- 150 ml apa
- 250 g zahar
- 200 g unt (un pachet)
- 500 g lapte praf (+/- cateva grame)
- 2-3 lingurite esenta de vanilie
Mod de preparare:
Cerneti laptele praf pentru a fi cat mai aerat.
Puneti zaharul si apa int-o cratita teflonata sau intr-un ceaun pe foc potrivit.
Dupa ce s-a topit zaharul lasati siropul pe foc 5 minute apoi dati deoparte. Adaugati untul taiat cubulete si amestecati rapid.
Cand untul e topit complet ...
Adaugati esenta si laptele praf si amestecati bine bine pana se omogenizeza. Pasta formata nu tebuie sa fie foarte tare. E posibil sa ramana cateva grame de lapte praf.
Puneti visinele pe o folie.
Intindeti uniform ciocolata (clatiti o lingura cu apa rece pentru a o indrepta) si lasati-o la temperatura camerei pana se raceste apoi mutati-o in frigider.
Intoarceti-o pe o folie apoi taiati-o si serviti-o cu placere.
Sa aveti spor si pofta!
Arata foarte bine ciocolatele tale. Combinatia este superba.:-*
RăspundețiȘtergereO combinatie de-a dreptul delicioasa!Pup!
RăspundețiȘtergereDe doua ori deliciu!
RăspundețiȘtergereDelicioasa ciocolata si arata perfect! Mie imi place cu visine din visinata.
RăspundețiȘtergereCe bunatate!!!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine! Trebuie incercata neaparat!
RăspundețiȘtergere