Ingrediente:
- un dovlecel
- sare
- 2 oua
- un varf de cutit piper
- 3 linguri faina
Spalati dovlecelul, curatitil-i si taiati-l in felii subtiri, cam de 1/2 cm. Presarati peste putina sare si lasati-l la scurs intr-o sita.
Bateti ouale cu un praf sare si putin piper. Faina puneti-o intr-o farfurie, separat.
Treceti fiecare felie de dovlecel prin faina apoi prin ou si asezati-o intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Dati tava la cuptor (preincalzit la 180 grade) pentru 20 -23 minute pana se rumenesc usor.
Consumati-i de preferinta calzi alaturi de un sos de iaurt cu usturoi.
Treceti fiecare felie de dovlecel prin faina apoi prin ou si asezati-o intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Dati tava la cuptor (preincalzit la 180 grade) pentru 20 -23 minute pana se rumenesc usor.
Consumati-i de preferinta calzi alaturi de un sos de iaurt cu usturoi.
Sa aveti spor si pofta!
Arata foarte bine,varianta la cuptor e mult mai sanatoasa .
RăspundețiȘtergereMultumim pentru sugestie am sa incerc si eu.